• Domiciltrappe til NCC Søborg

  • Trappe til foyeren i Bella Sky

  • Domiciltrappe til HK København

  • Hovedtrappe til LRØ Horsens

  • Spindeltrappe i Fields Ørestaden

Hoved- og domiciltrapper

HB Trapper designer hovedtrapper og domiciltrapper til ethvert formål. Alt fra storcentre til erhvervsbygninger og hovedkontorer. 

Vi har gennemført mange store projekter og er altid klar til den næste spændende udfordring. Vores hold af dygtige tegnere og projektledere møder jer i øjenhøjde og tager jeres ønsker og behov til sig. Sammen skaber vi en funktionel, smuk og holdbar trappeløsning til netop jeres rum. Ikke to designs er ens hos os - vi kan altid tilføje ændringer og små detaljer, der gør hovedtrappen unik og gennemført.

 

Få en hovedtrappe i eksklusivt design

Unikt design, skræddersyede løsninger og en "intet er umuligt" attitude er dét, der kendetegner vores virksomhed. Vore trappedesigns bliver udtænkt og specialfremstillet fra bunden. Enhver løsning er sin egen, og vi har altid fokus på brugen af holdbare kvalitetsmaterialer, der giver trappen et eksklusivt look.

Populære trappeløsninger involverer ofte stål, træ og glas. Vi kan skabe lige præcis den trappe, I drømmer om. Udført i de helt rette materialer, mål og design. Både med fokus på en funktionel og holdbar løsning, men også med fokus på en æstetisk trappe, der skaber blikfang i rummet.

I vores billedgalleri nedenfor og under referencer ses nogle af de tidligere løsninger, vi har lavet. Forhåbentlig kan det give anledning til inspiration til jeres specifikke projekt. I er altid velkommen til at kontakte os med jeres helt egen idé. 

 

Billedgalleri

DEL SIDEN MED DIT NETVÆRK:
    Hjertestarter hos HB Trapper  

 
HB Trapper & Stål A/S

Enggårdvej 15  |  7400 Herning
Tlf: 97 16 15 55  |  CVR-nr.: 11 51 62 03
EAN nummer: 5790002473807 

Sjælland
HB Trapper & Stål A/S
Farverland 3
2600 Glostrup

Tilbudsafdeling: tilbud@hbtrapper.dk

Bogholderi: bogholderi@hbtrapper.dk

Faktura: faktura@hbtrapper.dk

Øvrige henvendelser: hb@hbtrapper.dk
 
Besøg også: www.schacktrapper.dk